CULTIVA: KONOPLJIN SEJEM NA DUNAJU

SEJEM KONOPLJE NA DUNAJU:

ODHOD: sobota 8. Oktober 2016

…. v zastekljeni piramidise bodo zbrali znanci, partnerji, prijatelji in zdrava konkurenca, da vam predstavijo industrijo in duha konoplje!

Če si želite izvedeti vse o konoplji od semena, vzgajanja rastlin, predelave, opreme in uporabe pa tja do končnih produktov, je to pravi naslov za vas.

IZLET POTEKA V ORGANIZACIJI TURISTIČNE AGENCIJE POHORJE TURIZEM:
Odhod avtobusa ob 6:00 uri zjutraj iz Slovenskih Konjic (avtobusna postaja), ob 6.20 uri iz Slovenske Bistrice (Spar) ter ob 6.45 uri iz Maribora (Baumax).

Vožnja v smeri Šentilja in Graza, do Dunaja, kamor bomo prispeli v dopoldanskem času. Obisk sejma.

Cultiva je mednarodni sejem konoplje. Več kot 100 razstavljavcev iz Avstrije in tujih držav predstavlja svoje produkte kot so konopljino olje, konoplja v tekstilni industriji, v kozmetični industriji, v medicini, ter razne druge produkte, kot so na primer konopljini bobni in očala. KUPITE LAHKO TUDI SEMENA, SADIKE, NARAVNA GNOJILA IN OPREMO ZA GOJENJE. Sejma se udeležujejo novinarji in eksperti iz tega področja, ki si izmenjujejo svoja mnenja ter aktualne novosti. UDELEŽITE SE LAHKO ZANIMIVIH DELAVNIC IN PREDAVANJ RAZNIH STROKOVNJAKOV, ALI PO OBIŠČETE NEVLADNE ORGANIZACIJE, KI DELUJEJO PO EVROPI. Sejem spremljajo razni glasbeni in kuharski dogodki. V popoldanskih urah zbor udeležencev in vožnja domov. Prihod v večernih urah.

CENA: 45 EUR na osebo pri udeležbi 30 oseb
37 EUR na osebo pri udeležbi 40 oseb

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji, stroške cestnin in parkiranja, vstopnino na sejem, spremstvo in organizacijo ekskurzije.

ČE VAS PONUDBA ZANIMA, SE OGLASITE PRI AGENCIJI ALI PA PIŠITE NA MAIL: tanja@hopla-konoplja.si, da vam posredujem kontakt.

Obisk se vsekakor izplača in vsem, ki boste odšli na to izobraževalno ekskurzijo želim obilo zabave.

Tanja Cvetrežnik