Kdo smo

Zbližuje nas medsebojna podpora in pomoč pri premagovanju zdravstvenih težav ter preraščanju strahov pred tradicionalno zdravilno rastlino. Pomagala nam je tisočletja in z novimi spoznanji je čas, da jo naša  civilizacija ponovno sprejme z odprtim srcem.

Skupaj razbijajmo mite, zbujajmo kreativnost, delimo izkušnje in širimo zamolčana vedenja naših prednikov.

Društvo je namenjeno vsem, ki jih zanima potencial rastline konoplje v prehrani, industriji in medicini. Ponujamo osebna svetovanja in skupinska predavanja, kjer sodelujemo s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki.

Člani smo dejavni na področju urejanja zakonodaje in zahtevamo pravično ureditev področja konoplje. Borimo se za družbo, kjer je možno varno in odgovorno uživanje tistim, ki jo resnično potrebujejo. Ustvarjamo novo kulturo odprtega dialoga, ki bo nadomestila taktiko zavajanja in nepravičnega kaznovanja s humanimi metodami preprečevanja zlorabe in varovanja mladostnikov.

Sodelujemo pri različnih projektih, organiziramo javne dogodke in nastope

Za pridružitev izpolnite in na prvo srečanje prinesite podpisano Pristopno izjavo društva . Članarina je 20,00€/letno, veseli pa smo vsakega prostovoljnega prispevka 

Stopite v kontakt z društvom Hopla konoplja

TANJA CVETREŽNIK

Svetovanje

TELEFON: 040 756 230
E-POŠTA: tanja@hopla-konoplja.si

Tanja: Mati in gospodinja, borka za človekove pravice, aktivistka.  Menim, da se ljudje za svojo srečo morajo ukvarjati s stvarmi, ki jih v življenju veselijo in moja naloga je, da jim to skušam v njih samih odkrit in omogočit. Na voljo za izvedbo kreativnih, okolju in družbi prijaznih idej.
Rada prisluhnem, pomagam, svetujem, povezujem. Imam 20 let  izkušenj s konopljo, ki jih z veseljem delim z Vami. Nimam medicinske izobrazbe, z zdravljenjem se ne ukvarjam, lahko pa vam predam kako osebno izkušnjo, ki mi jo je konoplja prinesla tekom mojega življenja. Ta pot se dotika mojega osebnega življenja tako kot družabnega, civilno – aktivnega, političnega, in delovnega okolja.

LEA KLUŽAR

Predavanja/paliativa

TELEFON: 070 817 435
E-POŠTA: lea@hopla-konoplja.si

Lea, stara 46 let, po poklicu negovalka, dvakrat ozdravljena onkološka bolnica. Preživela tri kirurške posege, 30 obsevanj ter 18 kemoterapij pri obojestranskem raku dojk. Nudim pomoč pri zbiranju informacij med zdravljenjem. Na voljo za organizacijo predavanj ter svetovanje in pomoč pri paliativni oskrbi. 

Tanja Cvetrežnik in Lea Klužar