SVETOVALNA PISARNA

DODANO 29. 07. 2018: Obveščamo Vas, da pisarna na Brnčičevi ulici več ne obratuje. Brez skrbi, do vseh omenjenih svetovalcev lahko pridete preko našega društva, naš kontakt pa boste našli na dnu spletne strani. Brezplačna svetovalna pisarna še vedno deluje, na novi lokaciji: Mala ulica 6 v Ljubljani in naše izkušnje so bogatejše. Tiste, ki si želite pridružiti vse številčnejši družbi ljubiteljev in poznavalcev konoplje pa vabim k izpolnitvi Pristopne izjave člana društva, s čimer postanete povabljenec na naše naslednje dogodke.

Brezplačna svetovalna pisarna za varno uporabo konoplje je odprla svoja vrata vsem, ki so ali šele postajajo ljubitelji konoplje. Na Brnčičevi 31, na Črnučah v Ljubljani vam bova svetovala Božidar Radišič in Tanja Cvetrežnik.

V pisarni smo v torek in sredo dopoldan med 10. in 12. uro ter od torka do četrtka popoldan med 15. in 17. uro. Na pogovor se lahko naročite na telefonsko številko: 031 555 116, od ponedeljka do petka med 10 in 14 uro. Ker skušamo biti prilagodljivi se lahko dogovorimo tudi za termin izven uradnih ur.

Dobrodošli ste vsi, ki vas zanima karkoli v zvezi s konopljo, kot tudi  tisti, ki si želite z nami podeliti svoje izkušnje s to rastlino.

Pomagali vam bomo priti do odgovorov na vaša vprašanja, če bo le mogoče. Sicer se bomo potrudili, da vas usmerimo na pravi naslov.

Uporabniki, ki si želite izvedeti katere kanabinoide vsebuje vaš izvleček in v kolikšni meri, lahko pri nas oddate vzorec za analizo. Zadostuje že pol grama rastline oziroma pol mililitra smole, tinkture ali macerata.

Preden se srečamo vas vabimo k ogledu dokumentarnega filma ZNANSTVENIK, v režiji Zacka Kleina; prepričani smo, da bo že ta odstrl marsikatero meglico.

Tanja